Редактор: Виолета Николаеваe-mail: Кадър Нова твВлади Априлов, шоумен и режисьор, разсмя участниците

...
Редактор: Виолета Николаеваe-mail: Кадър Нова твВлади Априлов, шоумен и режисьор, разсмя участниците
Коментари Харесай

Режисьорът Влади Априлов: Изборите са като Трета световна война, а обикновеният избирател е разпънат на кръст

Редактор: Виолета Николаева

e-mail: 

Кадър Нова тв

Влади Априлов, шоумен и режисьор, разсмя участниците в " Пресечна точка " по БТВ като сподели по отношение на изборите и идващия парламент: " Бих станал министър на туризма! "  

" Проблемът е не какъв брой партии ще влязат в Народното събрание. Проблемът е, че тези партии са идентични. На времето е имало русофили, русофоби, монархисти, консерватори. Сега сега оферират сходни стратегии - работа за младите, почтени старини, постоянна здравна система, сега това което нервира е, че не съществува действителна предизборна битка, да знаеш за кого да гласуваш. В момента всичко е с компромати. Българинът ще бъде заставен да гласоподава за минимум неверния вид. Решават нормално кой им е приветлив. Но това са хора, а би трябвало да гласуваш за стратегии. Тези избори се демонстрират като Трета международна война, тъй като се ритат по кокалчета, падат кирливи ризи и българинът - елементарен избирател е разпънат на кръст. "

Съобщете ни, в случай че видите неточности и нередности в публикацията или мненията. Пишете непосредствено на [email protected] . Ще обърнем внимание!

За реклама в "Петел " на цена от 50 лв. на ПР обява пишете на и вижте още в -.

Прочети тук -
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР